Nyilikake ilmu film

Katrangan Produk

POF minangka jinis film sing bisa nyusut, biasane digunakake kanggo produk kemasan kanthi bentuk sing biasa lan ora teratur. Amarga proteksi lingkungan sing ora beracun lan lingkungan, transparansi dhuwur, shrinkage dhuwur, ketegelan panas sing apik, gloss dhuwur, ketahanan, tahan luh, nduweni karakteristik shrinkage panas sing seragam lan cocog kanggo kemasan kecepatan tinggi otomatis. Iki minangka produk pengganti film tradisional PVC sing bisa nyusut. Iki digunakake umume kanggo pasokan otomotif, produk plastik, alat tulis, buku, elektronik, papan sirkuit, MP3, VCD, kerajinan tangan, bingkai foto lan produk kayu liyane, Dolanan, pestisida, kabutuhan saben dina, panganan, kosmetik, omben-omben kaleng, produk susu, obat, kaset lan kaset video lan produk liyane.

Fitur Utama

1. Kanthi transparansi sing dhuwur lan gloss sing apik, bisa nampilake tampilan produk kanthi jelas, ningkatake kesadharan sensorik, lan nggambarake kelas dhuwur.

2. Tingkat shrinkage gedhe, nganti 75%, lan keluwesan apik. Bisa ngemas barang apa wae. Lan kekuwatan penyusutan film lapisan telung lapisan sing diolah kanthi proses khusus bisa dikendhaleni, sing bisa ngatasi kekuwatan kemasan produk sing beda-beda. Pratelan

3. Kinerja las sing apik lan kekuatan dhuwur, cocog kanggo kemasan otomatis manual, semi-otomatis lan kacepetan dhuwur.

4. tahan tahan adhem sing apik lan bisa njaga fleksibilitas ing -50 ° C tanpa dianut. Cocog kanggo panyimpenan lan transportasi bahan rangkep ing lingkungan sing adhem.

5. Ramah lingkungan, ora beracun, sesuai karo standar US US lan USDA, lan bisa ngemas panganan.

Bahan Baku Utama

Bahan baku utama film kemasan shrinkable heat layer lima lapisan kalebu LLDPE (polyethylene low density linear), TPP (polypropylene copolymer ternary), PPC (polypropylene copolymer biner) lan aditif fungsional sing dibutuhake kayata agen slip, Anti-block agen, agen antistatik, lsp. Bahan baku kasebut minangka bahan sing ramah lingkungan lan ora beracun, ora ana gas utawa ambu ora beracun sing bakal digawe sajrone proses lan aplikasi produk, lan kinerja higienis produk kasebut cocog karo standar US FDA lan USDA, lan bisa digunakake kanggo bungkus panganan.

Proses Produksi

Film kemasan shrinkable heat-layer co-extrusion lima lapisan digawe saka polietilen kepadatan rendah linear (LLDPE) lan polipropilena kopolimer (TPP, PPC) minangka bahan baku utama, nambah aditif sing dibutuhake, lan diproses kanthi cetakan jotosan ekstrusi. Prosesipun Beda kaliyan proses cetakan tradisional, amargi sifat tarik PP sing lebur, proses cetakan tradisional ora bisa digunakake. Nanging, proses gelembung dobel digunakake, sing uga diarani proses Pulandi ing jagad iki. Produk kasebut dilebur lan diusir saka mesin, liwat die-extrusion dirancang khusus, film utama dibentuk banjur dipadamake, lan banjur digawe panas kanggo inflasi sekunder lan peregangan supaya produk kasebut digawe.

Spesifikasi Produk

Film penyusutan panas sing dilebokake limang lapisan bisa diproduksi kanthi macem-macem spesifikasi miturut aplikasi kasebut. Kekandelan umume antara 12μm nganti 30μm. Kekandelan biasane yaiku 12μm, 15μm, 19μm, 25μm, lsp. Spesifikasi jembaré gumantung saka volume paket kasebut.

tahan kadhemen: Film kemasan sing dikepilake kanthi limang lapisan sing diekstrusi dadi empuk ing -50 ° C tanpa brittleness, lan cocog kanggo panyimpenan lan transportasi obyek sing dikemas ing lingkungan sing adhem.

Kinerja higienis: Bahan baku sing digunakake ing film kemasan panas-shrinkable lima lapisan sing diekstrusi kabeh kalebu bahan non-beracun sing ramah lingkungan, lan proses pangolahan lan panggunaan higienis lan ora beracun, sesuai karo standar nasional FDA lan USDA, lan bisa digunakake kanggo bungkus panganan.

Prospek Aplikasi

Film kemasan panas POF sing bisa nyusut duwe macem-macem panggunaan, pasar sing jembar, lan duwe kaluwihan kanggo nglindhungi lingkungan lan non-keracunan. Mula, iki wis regane akeh digunakake dening negara maju ing jagad iki. Sejatine iki wis ngganti film kemasan nyusut panas PVC minangka produk utama bahan kemasan sing nyusut panas. Produksi seri produk ing negara iki diwiwiti ing pertengahan taun 1990an. Saiki, ana luwih saka sepuluh lini produksi ing China, kabeh kalebu peralatan impor, kanthi kapasitas produksi udakara 20.000 ton.

Amarga ana sawetara kesenjangan ing antarane teknologi kemasan negara saya lan negara-negara maju internasional, aplikasi film rangkep co-extrusion telung lapisan film kemasan sing nyusut panas ing China isih ana ing tahap pambuka, lan ruang lingkup aplikasi isih sempit, diwatesi mung kanggo omben-omben, produk audio visual, panganan penak lan sawetara produk kimia saben dinane Ing sawetara wilayah, panjaluk taunan udakara 2 nganti 50.000 nganti 30.000 ton. Film penyusutan panas PVC uga duwe pasar kemasan sing nyusut banget, kanthi potensial pangembangan sing gedhe. Kanthi aksesoris negara saya menyang WTO lan integrasi karo pasar internasional, tambah akeh persyaratan kemasan kanggo komoditas ekspor sing akeh, lan pangembangan supermarket domestik kanthi cepet, aplikasi film kemasan telung lapisan co-extruded heat shrinkable bakal nambah kanthi cepet. Bisa dingerteni yen telung lapisan Prospek pasar film shrinkable panas seri ekstrusi bisa jembar banget.