Bedane film shrink PE / PVC / POF

1. Definisi sing beda:

Film PE minangka bahan sing angel banget, lan ora gampang ngremuk karo crusher plastik biasa. Amarga film PE alus lan angel, mula ora gampang dipotong, apamaneh suhu alat sing dhuwur banget kanthi kacepetan dhuwur, sing bakal nggawe LDPE lebur lan bisa nemplek karo bilah kasebut. Pelletizing PE bisa langsung dilebokake ing port feed extruder dadi strip, lan film PE diseret menyang tong minyak kanthi gaya geser sekrup kanggo dadi panas, lebur, lan extrude kanggo pelet. Materi kelas siji sing dibalekake dening PE isih bisa diunekake film, digunakake kanggo kemasan non-panganan lan obat-obatan, lan uga digunakake ing produksi kulit lan terpal Oxford, kanthi masa depan sing cerah.

PVC polivinil klorida, kanthi bahan-bahan tambahan kanggo nambah resistensi panas, kateguhan, kemuluran, lsp. Lapisan ndhuwur film permukaan iki lacquer, komponen utama ing sisih tengah yaiku polivinil klorida, lan lapisan ngisor yaiku perekat sing ditutup maneh. Iki minangka sejenis bahan sintetis sing disenengi banget, populer lan digunakake ing jagad saiki. Ing antarane bahan sing bisa ngasilake film lumahing telung dimensi, PVC minangka bahan sing paling cocog.

POF tegese film sing nyusut panas. POF minangka film multi-layer co-extruded polyolefin heat shrinkable film. Iki nggunakake poliethelin kerapatan rendah linear minangka lapisan tengah (LLDPE) lan ko-polipropilena (pp) minangka lapisan njero lan njaba. Alat kasebut plastik lan diusir saka mesin, banjur diproses kanthi proses khusus kayata formasi mati lan inflasi gelembung film.

2. Kagunaan beda:

Film nyusut panas PE akeh digunakake ing kemasan anggur, komplong, banyu mineral, macem-macem omben-omben, kain lan produk liyane. Produk kasebut nduweni keluwesan, resistensi dampak lan resistensi luh sing apik, lan ora gampang rusak lan wedi. Kelembapan lan tingkat penyusutan sing dhuwur.

Amarga sifat unik saka PVC (tahan udan, tahan geni, anti-statis, gampang dibentuk) lan karakteristik input lan output dhuwur saka PVC, umume digunakake ing industri bahan bangunan lan industri kemasan. Mula, film PVC nduweni transparansi sing dhuwur, gloss sing apik lan nyusut. Fitur tingkat dhuwur.

POF minangka jinis film sing bisa nyusut, biasane digunakake kanggo produk kemasan kanthi bentuk sing biasa lan ora teratur. Amarga proteksi lingkungan sing ora beracun lan lingkungan, transparansi dhuwur, shrinkage dhuwur, ketegelan panas sing apik, gloss dhuwur, ketahanan, tahan luh, nduweni karakteristik shrinkage panas sing seragam lan cocog kanggo kemasan kecepatan tinggi otomatis. Iki minangka produk pengganti film tradisional PVC sing bisa nyusut.

Digunakake kanthi akeh ing pasokan otomotif, produk plastik, alat tulis, buku, elektronik, papan sirkuit, MP3, VCD, kerajinan tangan, bingkai foto lan produk kayu liyane, dolanan, pestisida, kabutuhan saben dina, panganan, kosmetik, minuman kalengan, produk susu, obat-obatan, Produk kayata kaset lan kaset video.


Wektu kiriman: Dec-18-2020