Kurangi klasifikasi film

Film shrink digunakake kanggo proses penjualan lan transportasi macem-macem produk. Fungsi utamane yaiku stabil, nutupi lan nglindhungi produk. Film shrink kudu resistensi tusukan sing dhuwur, shrinkage sing apik lan stres shrinkage tartamtu. Sajrone proses nyusut, film kasebut ora bisa ngasilake bolongan. Amarga film nyusut asring digunakake ing njobo, luwih becik nambah agen anti-ultraviolet UV. Kalebu film shrink OPS / PE / PVC / POF / PET.

1) Film PE sing nyusut panas digunakake ing kabeh kemasan anggur, komplong, banyu mineral, macem-macem omben-omben, kain lan produk liyane. Produk kasebut nduweni keluwesan, resistensi dampak, resistensi luh, lan ora gampang dipecah. , Ora wedi pasang surut, laju nyusut gedhe;

2) Film PVC nduweni ciri transparansi sing dhuwur, gloss sing apik lan nyusut sing dhuwur;

3) POF duwe karakteristik gloss permukaan sing dhuwur, kateguhan sing apik, resistensi luh sing dhuwur, nyusut panas sing seragam lan cocog kanggo kemasan kecepatan tinggi otomatis. Iki minangka produk pengganti film tradisional PVC sing bisa nyusut. POF tegese film sing nyusut panas. POF minangka film multi-layer co-extruded polyolefin heat shrinkable film. Iki nggunakake poliethelin kerapatan rendah linear minangka lapisan tengah (LLDPE) lan ko-polipropilena (pp) minangka lapisan njero lan njaba. Alat kasebut plastik lan diusir saka mesin, banjur diproses kanthi proses khusus kayata formasi mati lan inflasi gelembung film.

4) Film OPS nyusut (polistiren berorientasi) film nyusut panas minangka jinis bahan kemasan anyar kanthi film ops panas sing bisa nyusut sing cocog karo syarat perlindungan lingkungan. Film OPS sing nyusut panas nduweni kekuatan dhuwur, kaku banget, bentuk stabil, lan Gelar lan transparan sing apik. Pangolahan sing gampang, pewarnaan sing gampang, kinerja nyetak sing apik, lan resolusi pencetakan sing dhuwur banget. Kanggo merek dagang sing terus-terusan ngupayakake pencetakan sing apik, bisa nambah bahan. Amarga shrinkage lan kekuatan film OPS sing dhuwur, bisa pas karo kontainer kanthi macem-macem bentuk, saengga ora mung bisa nyithak pola sing apik, nanging uga nggunakake kontainer novel kanthi bentuk sing beda-beda.

Film sing ora beracun, tanpa ambu, tahan gajih sing cocog karo standar higienis panganan ngidini para desainer nggunakake warna sing apik kanggo nggayuh desain label 360 °, menehi kreativitas lan imajinasi, saengga omben-omben lan produk liyane bisa digunakake label Pola sing digunakake luwih jelas, nyorot gambar ing rak, lan ngasilake efek wadhah sing ora dikarepake. 5) Karakteristik film poliester sing bisa nyuda PET: stabil ing suhu normal, nyuda nalika digawe panas (ing ndhuwur suhu transisi kaca), lan panas nyusut luwih saka 70% ing sak arah.

 

Keuntungan saka kemasan film poliester sing bisa nyusut yaiku:

Body Awak transparan lan nggambarake gambar produk.

② Kenceng kenceng kemasan, anti-nyebarke sing apik.

③ Bukti udan, lembab, lan jamur.

④Ora pulih, kanthi fungsi anti-pemalsuan tartamtu.

 

Film poliester sing bisa nyusut dadi asring digunakake ing panganan sing enak, pasar minuman, peralatan elektronik, produk logam, utamane label shrink minangka lapangan aplikasi sing paling penting. Amarga kanthi cepet ngembangake botol minuman PET, botol minuman kayata cola, sprite, lan macem-macem jus mbutuhake film nyusut panas PET supaya bisa dicocogake karo label segel panas. Dheweke kalebu kategori poliester lan bahan ramah lingkungan sing gampang didaur ulang. nggunakake Saliyane digunakake minangka label shrink, film poliester sing bisa nyusut saiki uga digunakake ing kemasan njaba komoditas saben dina.

Amarga ora mung bisa nglindhungi barang-barang sing dikemas saka kejut, udan, kelembapan, lan teyeng, nanging uga nggawe produk kasebut menangake pangguna kanthi kemasan njaba sing apik, lan bisa uga nuduhake citra pabrike. Saiki, produsen kemasan saya akeh sing nggunakake film shrink print kanggo ngganti film transparan tradisional. Amarga film shrink sing dicithak bisa nambah tampilan produk, kondhisi kanggo pariwara produk, lan merek merek dagang bisa duwe kesan jero ing konsumen.

 

Prinsip mesin kemasan film nyusut

Penyesuaian sewenang-wenang Ing sisih ngisor dilengkapi kastor, sing bisa dikepengini, lan dhuwure bisa diatur miturut ukuran paket.

 

Proses Kerja

1. Sepisanan nyetel wektu dadi panas kanggo mesin kasebut.

2. Sawise menet tombol manual utawa otomatis, katup solenoid silinder rak semangat lan output kanggo nyurung gir, lan gir kasebut nyetir rantai kasebut. Ing wektu iki, saklar jarak cedhak silinder rak dipateni. Nalika silinder rak mlayu menyang tengah mati ndhuwur, saklar jarak ngarep silinder rak wis diuripake, lan katup solenoid saka silinder oven semangat lan output.

3. Nalika silinder oven mlaku menyang tengah sing mati ing ndhuwur, wektu otomatis wiwit tundha lan katup solenoid silinder rak wis ora aktif.

4. Yen wektune rampung, katup solenoid saka silinder oven ora aktif.

5. Miturut flag mode apa, pilih apa terusake proses kerja sabanjure.

 

Informasi sing relevan babagan nyusut film sing dicritakake editor saiki ing kene. Aku percaya kabeh duwe pangerten lengkap babagan klasifikasi film shrink lan kepiye cara nggunakake film shrink sawise maca katrangan editor, bener? Film nyilikake pancen kemasan sing gampang banget, gampang digunakake lan ngirit biaya. Bahan kemasan jenis iki ora ramah lingkungan. Luwih angel daur ulang sawise digunakake lan tarif panggunaan maneh sithik, mula bisa diarani ora bisa digunakake maneh. Kita ngarepake kedadeyan film nyusut sing luwih apik lan ramah lingkungan ing mbesuk.


Wektu kiriman: Dec-08-2020