Apa ana bedane antara POF lan film sing nyusut panas?

Apa ana bedane antara POF lan film sing nyusut panas? POF tegese film sing nyusut panas. Jeneng lengkap POF diarani film multi-layer co-extruded polyolefin heat shrinkable film. Iki nggunakake poliethelin kerapatan rendah linear minangka lapisan tengah (LLDPE) lan ko-polipropilena (PP) minangka lapisan njero lan njaba. Iki digawe kanthi nggawe plastik lan metu saka mesin, lan banjur ngalami proses khusus kayata pembentukan mati lan inflasi gelembung film. Jeneng Inggris yaiku Polyole fin. Umumé, film sing bisa nyusut dadi POF, utawa Film Polyole fin Shrink.

1. Kanggo panganan beku, wektu panyimpenan luwih dawa.

2. Keluwesan lan daya tahan sing kuat.

3. Kanthi fungsi adesif awake dhewe.

4. Wis kinclong lan transparan sing dhuwur banget.

5. Ing suhu sithik, iku bakal nyepetake cepet.

6. Sealing banget kanthi kacepetan dhuwur. Amarga kemampuan iketan sing kuat, film shrink digunakake ing lingkungan kerajinan lan mesin.

7. Aman lan ora beracun: Bahan sing digunakake ing film sing nyusut panas ora beracun lan mung bahan kemasan ijo sing disertifikasi ing Amerika Serikat.

8. Keluwesan sing apik: nyingkiri pengaruh barang sing dikemas kanthi kekuwatan eksternal, lan berperan nglindhungi barang sing dikemas. Biaya kemasan murah, lan kualitase sithik.

9. Tingkat nyusut sing dhuwur: Tingkat nyusut film sing bisa nyusut nganti 75%, sing cocog kanggo kemasan kolektif pirang-pirang barang, sing cocog kanggo transportasi. Lan bisa nyukupi sarat nyusut saka macem-macem komoditas.

10. resistensi kadhemen kuwat: Sanajan kondhisi kurang saka 50 derajat celcius, sifat fisik ora bakal owah, mula cocog kanggo kemasan lan transportasi panganan beku.

Film penyusutan panas PVC cocok kanggo kabutuhan produk ing macem-macem industri. Bisa digunakake kanggo kemasan koleksi siji utawa cilik, utawa kemasan tray gedhe. Bisa digunakake kanggo alat tulis, dolanan, tekstil, produk kertas, omben-omben, obat-obatan, kemasan nyusut panas kanggo jubin lidah lan alur, peralatan hardware, lan liya-liyane. Film shrinkable panas minangka film sing paling akeh digunakake lan kanthi cepet berkembang film ing kasunyatan.

Nduwe transparansi dhuwur, nyusut sing dhuwur, kateguhan sing dhuwur, kinerja panyegelan panas sing dhuwur, antistatik, resistensi adhem sing apik banget, membran penyusutan lembut sing aman lan andal. Digunakake ing kemasan njaba lan kemasan kolektif ing macem-macem industri kayata panganan, kosmetik, hadiah, obat-obatan, alat tulis, dolanan, produk audio visual, elektronik, hardware plastik, kabutuhan saben dinane, lsp. Cocog kanggo semi-otomatis lan mesin kemasan otomatis.


Wektu kiriman: Dec-04-2020