Aja takon apa film sing nyusut POF, critakake ing ngisor iki?

Film POF sing bisa nyusut panas nggunakake panggunaan wadhah kemasan novel kanthi macem-macem wujud. Film sing ora beracun, tanpa ambu, tahan pelumas, lan panganan sing higienis iki ngidini para desainer nggunakake warna sing bisa narik mripat kanggo nggayuh desain label 360 °. Coba kreatifitas lan imajinasi kanthi lengkap, saengga omben-omben lan komoditas liyane luwih cetha digunakake ing label, nyorot gambar ing rak, lan ngasilake efek kontainer sing ora dikarepake. Ing industri film POF sing bisa nyusut, perusahaan dadi peringkat pertama ing pangsa pasar domestik lan nomer loro ing pangsa pasar global.

Produk film POF sing bisa nyilikake bisa dipérang dadi telung kategori: Film biasa POF, film lintas-hubungan POF, lan film kinerja dhuwur POF miturut panggunaan lan proses tartamtu. Saiki, bathi penjualan perusahaan lan bathi bathi saka telung jinis produk kasebut luwih saka 95% ing Ndhuwur minangka sumber utama bathi lan bathi perusahaan. Ing 2016Q1, amarga faktor kayata penurunan biaya bahan baku, margin laba kotor produk perusahaan tambah. Ing kuartal pertama, entuk bathi bathi saka 20.265.600 yuan kanggo wong tuwa, paningkatan taun-taun saka 268,15%.

1) Film PE sing bisa nyusut banget digunakake ing kabeh kemasan anggur, komplong, banyu mineral, macem-macem omben-omben, kain lan produk liyane. Produk kasebut nduweni keluwesan, resistensi dampak, resistensi luh, lan ora gampang dipecah. , Ora wedi pasang surut, laju nyusut gedhe;

2) Film PVC nduweni ciri transparansi sing dhuwur, gloss sing apik lan nyusut sing dhuwur;

3) POF duwe karakteristik gloss permukaan sing dhuwur, kateguhan sing apik, resistensi luh sing dhuwur, nyusut panas sing seragam lan cocog kanggo kemasan kecepatan tinggi otomatis. Iki minangka produk pengganti film tradisional PVC sing bisa nyusut. POF tegese film sing nyusut panas. POF minangka film multi-layer co-extruded polyolefin heat shrinkable film. Iki nggunakake poliethelin kerapatan rendah linear minangka lapisan tengah (LLDPE) lan ko-polipropilena (pp) minangka lapisan njero lan njaba. Alat kasebut plastik lan diusir saka mesin, banjur diproses kanthi proses khusus kayata formasi mati lan inflasi gelembung film.

Gampang mundhak lan makarya. Ketangguhan sing dhuwur, gosokan sithik, bisa digunakake kanggo kemasan otomatis lini produksi kanthi kecepatan luwih dhuwur. Proses pamrosesan PVC bakal ngasilake prabotan volatil, sing gampang nyebabake kerusakan mekanik, lan gampang nemplek ing batang penyegel, sing ora gampang digunakake lan angel dijaga. 5. Keselamatan Sawise kemasan POF nyusut, papat sudhut segel kasebut alus, ora bakal ngethok tangane manungsa, lan tahan kanggo nggosok. Sawise kemasan PE nyusut, papat sudhut segel kasebut alus lan ora bakal ngethok tangane manungsa. Sawise kemasan PVC nyusut, papat sudhut segel kasebut angel lan landhep, gampang dipotong lan getihen. 6. Perlindhungan lingkungan lan sanitasi POF ora beracun, ora ngasilake ambune beracun sajrone diproses, lan memenuhi standar AS US lan USDA. PE ora beracun, ora ngasilake gas beracun sajrone diproses, lan memenuhi standar AS US lan USDA. PVC beracun, lan ngolah bakal ngasilake gas ambu lan beracun, lan larang-larang dilarang.

Film OPS nyusut (polistiren berorientasi) film nyusut panas minangka jinis bahan kemasan anyar kanthi film ops nyusut panas sing memenuhi persyaratan perlindungan lingkungan. Film OPS sing nyusut panas nduweni kekuatan dhuwur, kaku banget, bentuk stabil, lan kinclong lan transparan sing apik. Pangolahan sing gampang, pewarnaan sing gampang, kinerja nyetak sing apik, lan resolusi pencetakan sing dhuwur banget. Kanggo merek dagang sing terus-terusan ngupayakake pencetakan sing apik, bisa nambah bahan. Amarga shrinkage lan kekuatan film OPS sing dhuwur, bisa dipasang kanthi kontainer kanthi macem-macem bentuk, mula ora mung nyithak pola sing apik banget,


Wektu kiriman: Dec-04-2020