Warta

  • Bedane film shrink PE / PVC / POF

    1. Definisi sing beda-beda: Film PE minangka bahan sing angel banget, lan ora gampang diremuk karo crusher plastik biasa. Amarga film PE alus lan angel, mula ora gampang dipotong, apamaneh suhu alat sing dhuwur banget kanthi kacepetan dhuwur, sing bakal nggawe LDPE leleh lan ...
    Waca liyane
  • Kurangi klasifikasi film

    Film shrink digunakake kanggo proses penjualan lan transportasi macem-macem produk. Fungsi utamane yaiku stabil, nutupi lan nglindhungi produk. Film shrink kudu resistensi tusukan sing dhuwur, shrinkage sing apik lan stres shrinkage tartamtu. Sajrone proses nyusut, film ora bisa ...
    Waca liyane
  • Aja takon apa film sing nyusut POF, critakake ing ngisor iki?

    Film POF sing bisa nyusut panas nggunakake panggunaan kontainer novel kanthi macem-macem wujud. Film sing ora beracun, tanpa ambu, tahan pelumas, lan panganan sing higienis iki ngidini para desainer nggunakake warna sing apik kanggo nggayuh desain label 360 °. Menehi kreatifitas lan imajinasi kanthi lengkap, saengga ...
    Waca liyane
  • Apa ana bedane antara POF lan film sing nyusut panas?

    Apa ana bedane antara POF lan film sing nyusut panas? POF tegese film sing nyusut panas. Jeneng lengkap POF diarani film multi-layer co-extruded polyolefin heat shrinkable film. Iki nggunakake poliethelin kerapatan rendah linear minangka lapisan tengah (LLDPE) lan ko-polipropilena (PP) minangka bagian njero ...
    Waca liyane
  • Apa bedane film nyuda POF lan film nyusut polivinil klorida?

    Film penyusutan panas lima lapisan POF minangka produk generasi anyar sing wis bertahap muncul ing taun-taun pungkasan lan wis ditampa dening masarakat. Polyene multi-layer co-extruded polyene sing ramah lingkungan nyawiji film nyusut panas POF nggunakake poliethelin kerapatan rendah linear (LLDPE) minangka ...
    Waca liyane
  • Comparison of the physical properties of POF shrink film and PE and PVC shrink film?

    Comparison of the physical assets of POF shrink film and PE and PVC shrink film?

    1. Proporsi POF biaya 0,92, kekandelan 0,012mm, biaya unit asline luwih murah. Proporsi PE 0,92, kekandelan 0,03 utawa luwih, biaya unit asline luwih dhuwur. Proporsi PVC yaiku 1,4, kekandelan 0,02mm, biaya unit asline luwih dhuwur. 2. Sipat fisik POF lancip lan angel, unif ...
    Waca liyane