Dhuwur POF film Biodegradable POF panas nyusut film Jumbo roll

Katrangan singkat:

PVC SHRINK FILM (Polyvinyl Chloride) minangka jinis film shrink sing paling umum ing pasar saiki. Film shrink pvc grade printing minangka salah sawijining jinis kemasan ekonomi kanthi kualitas apik sing digunakake ing kabeh industri kemasan, kayata panganan, minuman lan panggunaan saben dinane.
PVC minangka film kanthi kepadatan tinggi sing nyusut ing kisaran suhu sing kurang. Bahan lengen shrink sing paling umum digunakake kanggo pasar. Iki nduweni tingkat nyusut, kejelasan, kualitas cetak, lan macem-macem suhu nyusut lan rasio nyusut. PVC uga duwe kekuatan pengaruh dhuwur kanggo resistensi cuaca ekstra. Bahan lengan shrink tahan scuff iki paling murah.


Detail Produk

Tag Produk

PVC SHRINK FILM (Polyvinyl Chloride) minangka jinis film shrink sing paling umum ing pasar saiki. Film shrink pvc grade printing minangka salah sawijining jinis kemasan ekonomi kanthi kualitas apik sing digunakake ing kabeh industri kemasan, kayata panganan, minuman lan panggunaan saben dinane.

PVC minangka film kanthi kepadatan tinggi sing nyusut ing kisaran suhu sing kurang. Bahan lengen shrink sing paling umum digunakake kanggo pasar. Iki nduweni tingkat nyusut, kejelasan, kualitas cetak, lan macem-macem suhu nyusut lan rasio nyusut. PVC uga duwe kekuatan pengaruh dhuwur kanggo resistensi cuaca ekstra. Bahan lengan shrink tahan scuff iki paling murah.

Katrangan Produk

Kandel (um / Gauge)

12/50

15/60

19/75

25/100

30/120

jembaré (mm)

100-1600

100-1600

100-1600

100-1600

100-1600

dawa (m)

tatu siji

3100

2664

2134

1600

1240

lempitan tengah

1550

1332

1067

800

620

Tubular

1550

1332

1067

800

620

Polyolefin Shrink Film (POF) saiki dadi bahan kemasan shrink sing paling akeh digunakake, Komponen utama film kasebut yaiku Polypropylene (PP) lan Linear Low DensityPolyethylene (LLDPE).

Bahan-bahan kasebut kalebu Film Pololefin Shrink Polyolefin 5-Layer Co-extruded tipe Non-beracun lan ora mambu, diproduksi dening perusahaan kanthi fitur ruwetan (luwih saka 60%), properti penghambat udara moderat, ketahanan fleksibel lan hermetik properti segel, resistensi suhu murah, non-rapuh, lembab-bukti lan anti-statik. Cocog kanggo mesin pack shrink otomatis utawa semi-otomatis.

Fitur utama film kemasan POF:

1. Tingkat nyusut: nyebrang 20% ​​- 30%, dawa 65% - 75%.

2. Kinerja dhuwur sing glossy, transparansi, Perfact Adornment.

3. Kinerja fleksibel apik, apik ing temprature Kurang, ora gampang tuwa.

4. Kapadhetan sing kurang saka Film Nyuda POF Bisa nyuda biaya bungkus kanthi efektif.

5. Kinerja sealing panas iku pinunjul, panyegelan paling dhuwur.

6. Tensil, resistensi kanggo tusukan kinerja sing apik.

7. Gunakake macem-macem, bisa digunakake ing kemasan otomatis semi-otomatis, otomatis lan kemasan manual.

High Transparent Biodegradable POF heat shrink film Jumbo roll-01
High Transparent Biodegradable POF heat shrink film Jumbo roll-02
High Transparent Biodegradable POF heat shrink film Jumbo roll-03

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita