Film Shrink Polyolefin GS Super 10

Katrangan singkat:

Film GS Standard Polyolefin (POF) 5-Layer Co-Extruded Heat Shrinkable Heat saka GS PACK, nduweni kajelasan sing dhuwur lan kapadhetan sing kurang, Film nyusut lan praktis sing ekonomis iki nduweni sifat penghalang udara sing luwih apik tinimbang film 3 lapis sing jelas, Sajrone kemasan, orientasi biseksial nyusut kanthi nyusut sing stabil lan seimbang (luwih saka 60%); kekuwatan sing dhuwur, kanthi sudhut sing alus lan penyegelan hermetik, ora rapuh, tahan suhu sithik, ora mbebayani lan ora mambu, lembab, minangka sulih paling apik kanggo shrinkfilm PVC.


Detail Produk

Tag Produk

Film GS Standard Polyolefin (POF) 5-Layer Co-Extruded Heat Shrinkable Heat saka GS PACK, nduweni kajelasan sing dhuwur lan kapadhetan sing kurang, Film nyusut lan praktis sing ekonomis iki nduweni sifat penghalang udara sing luwih apik tinimbang film 3 lapis sing jelas, Sajrone kemasan, orientasi biseksial nyusut kanthi nyusut sing stabil lan seimbang (luwih saka 60%); kekuwatan sing dhuwur, kanthi sudhut sing alus lan penyegelan hermetik, ora rapuh, tahan suhu sithik, ora mbebayani lan ora mambu, lembab, minangka sulih paling apik kanggo shrinkfilm PVC. Iki bisa nglindhungi produk kanthi efisien kanthi nyegah tampilan produk saka lebu lan mambu khas. 

Iki minangka produk Film paling standar sing kompatibel karo mesin pengepakan otomatis lan semi-otomatis. Produk iki uga wis disertifikasi dening Standar kualitas Amerika (FDA) lan wis lulus nyaranake standar pangujian sing gegandhengan.

Karakteristik film poliester sing nyuda PET: stabil ing suhu ruangan, nyuda nalika digawe panas (ing ndhuwur suhu transisi kaca), lan panas nyusut luwih saka 70% ing sak arah.

Keuntungan saka kemasan film poliester sing bisa nyusut yaiku:

• Kulit transparan lan nggambarake gambar produk.

• Kencengake kenceng kemasan, anti-nyebarake kanthi apik.

• Nyegah udan, lembab, lan jamur.

• Ora pulih, kanthi fungsi anti-pemalsuan tartamtu. Film poliester sing bisa nyusut asring digunakake ing panganan sing gampang, pasar minuman, peralatan elektronik, lan produk logam. Utamane, label shrink minangka area aplikasi utama. Amarga kanthi cepet ngembangake botol minuman PET, botol minuman kayata cola, sprite, lan macem-macem jus mbutuhake film nyusut panas PET supaya bisa dicocogake karo label segel panas. Dheweke kalebu kategori poliester lan bahan ramah lingkungan sing gampang didaur ulang. nggunakake

Saliyane digunakake minangka label shrink, film poliester sing bisa nyusut saiki uga digunakake ing kemasan njaba komoditas saben dina. Amarga ora mung bisa nglindhungi barang-barang sing dikemas saka kejut, udan, kelembapan, lan teyeng, nanging uga nggawe produk kasebut menangake pangguna kanthi kemasan njaba sing apik, lan bisa uga nuduhake citra pabrike. Saiki, produsen kemasan saya akeh sing nggunakake film shrink print kanggo ngganti film transparan tradisional. Amarga film shrink sing dicithak bisa nambah tampilan produk, kondhisi kanggo pariwara produk, lan merek merek dagang bisa duwe kesan jero ing konsumen.

Film Shrink Polyolefin GS Super 10
Barang Unit Metode Tes Properties fisik
Kandel Micron ASTM-D 374 Jam 10
Kapadhetan g / cm3 ASTM-D 1505 0,92
Gratis Shrinkage % ASTM-D 2732 MD 62
120 ℃ TD 60
Elongasi % ASTM-D 882 MD 110
TD 110
Kekuwatan Tensile N / mm2 ASTM-D 882 MD 115
TD 110
Resistensi luh N ASTM-D 1938 MD 3.5
TD 3.8
Kekuwatan Segel N / 15mm Q BT 23-58 10
Diameter Batin Inci   3
Pangandikan: MD (Arah mesin) , TD (Arah ayat ayat)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita