GS Suhu Lembut & Sithik P NGECIL Film

Katrangan singkat:

Film Shrink Polyolefin Suhu GS Lembut & Sithik minangka salah sawijine film nyusut kinerja tinggi. Kabeh sifat apik kanggo film shrink standar P OF, Karo gaya kekuwatan sing sithik, temperatur asor sing sithik lan shrinkage lan sifat liyane sing apik. Dadi bisa ngemot barang alus, bentuk aneh lan Item sensitif panas. Suhu penyusutan kinerja sing sampurna & dhuwur meh padha karo film nyusut PVC.


Detail Produk

Tag Produk

Film Shrink Polyolefin Suhu GS Lembut & Sithik minangka salah sawijine film nyusut kinerja tinggi. Kabeh sifat apik kanggo film shrink standar P OF, Karo gaya kekuwatan sing sithik, temperatur asor sing sithik lan shrinkage lan sifat liyane sing apik. Dadi bisa ngemot barang alus, bentuk aneh lan Item sensitif panas. Suhu penyusutan kinerja sing Sempurna & dhuwur meh padha karo film nyusut PVC. Kinerja penyusutan sing luar biasa yaiku 120 ℃. Kanthi kekuatan nyuda cepet banget lan kekuatan segel sing apik lan resistensi luh sing kuwat. Sajrone kemasan, panyusutan bisa nganti luwih saka 70%. Sawise dikemas, uga duwe lambe panas sing apik lan sipat panyegelan statis. Film alus kita nggawe kemasan luwih stabil lan njamin kinerja kemasan luwih apik. Film alus kita kompatibel karo kabeh jinis mesin pengepakan kanthi kinerja apik banget. Utamane ing mesin pengepakan Auto-matic kecepatan tinggi.

Film Shrink Polinefin Suhu GS Lembut & Sithik
Barang Unit Metode Tes Properties fisik
Kandel Micron ASTM-D 374 Jam 15 Jam 19 25 dina
Kapadhetan g / cm3 ASTM-D 1505 0,91 0,91 0,91
Gratis Shrinkage MD %
120 ℃
ASTM-D 2732 65 65 68
TD 65 65 70
Elongasi MD % ASTM-D 882 120 120 120
TD 120 120 120
Kekuwatan Tensile MD N / mm2 ASTM-D 882 95 95 95
TD 90 90 90
Resistensi luh MD N ASTM-D 1938 0,87 1.1 1.2
TD 0,67 1.0 1.2
Kekuwatan Segel N / 15mm Q BT 23-58 12 14 16
Diameter Batin Inci   3 3 3
Pangandikan: MD (Arah mesin) , TD (Arah sawetara)
Kualitas Tinggi
product4-2

Film penyusutan panas POF

POF minangka jinis film sing bisa nyusut, biasane digunakake kanggo produk kemasan kanthi bentuk sing biasa lan ora teratur. Amarga proteksi lingkungan sing ora beracun lan lingkungan, transparansi dhuwur, shrinkage dhuwur, ketegelan panas sing apik, gloss dhuwur, ketahanan, tahan luh, nduweni karakteristik shrinkage panas sing seragam lan cocog kanggo kemasan kecepatan tinggi otomatis. Iki minangka produk pengganti film tradisional PVC sing bisa nyusut. Iki digunakake umume kanggo pasokan otomotif, produk plastik, alat tulis, buku, elektronik, papan sirkuit, MP3, VCD, kerajinan tangan, bingkai foto lan produk kayu liyane, Dolanan, pestisida, kabutuhan saben dina, panganan, kosmetik, omben-omben kaleng, produk susu, obat, kaset lan kaset video lan produk liyane.

Fitur utama:

1. Transparansi sing dhuwur lan gloss sing apik, sing bisa nampilake tampilan produk kanthi jelas, nambah pangerten, lan nggambarake sing paling dhuwur.

2. Tingkat shrinkage gedhe, nganti 75%, lan keluwesan apik. Bisa ngemas barang apa wae. Lan kekuwatan penyusutan film lapisan telung lapisan sing diolah kanthi proses khusus bisa dikendhaleni, sing bisa ngatasi kekuwatan kemasan produk sing beda-beda. Pratelan

3. Kinerja las sing apik lan kekuatan dhuwur, cocog kanggo kemasan otomatis manual, semi-otomatis lan kacepetan dhuwur.

4. tahan tahan adhem sing apik lan bisa njaga fleksibilitas ing -50 ° C tanpa dianut. Cocog kanggo panyimpenan lan transportasi bahan rangkep ing lingkungan sing adhem.

5. Ramah lingkungan, ora beracun, sesuai karo standar US US lan USDA, lan bisa ngemas panganan. Bahan baku utama film kemasan shrinkable panas lapisan telung lapisan kalebu LLDPE (polietilen kepadatan rendah linear), TPP (polipropilena kopolimer ternary), PPC (polipropilena kopolimer biner) lan aditif fungsional sing dibutuhake kayata agen Shuang Slip, anti agen pemblokiran, agen antistatik, lsp. Bahan baku kasebut kalebu bahan sing ramah lingkungan lan ora beracun, ora ana gas utawa ambu sing beracun sing bakal digawe sajrone proses lan aplikasi produk, lan kinerja higienis produk kasebut memenuhi standar US FDA lan USDA, lan bisa digunakake kanggo bungkus panganan.

Proses produksi suntingan Tiga-lapisan film kemasan nyusut panas digawe saka poliethelin kepadatan rendah linear (LLDPE) lan polipropilena kopolimer (TPP, PPC) minangka bahan baku utama, nambah aditif sing dibutuhake, lan diproses kanthi cetakan jotosan co-extrusion. Proses kasebut beda karo proses cetakan tradisional. Amarga sifat tarik PP sing nyawiji, proses cetakan tradisional ora bisa digunakake. Nanging, proses gelembung dobel digunakake, sing uga dikenal minangka proses Pulandi ing jagad iki. Film kasebut dilebur lan diekstrusi dening macem-macem extruder, liwat kepala die-extrusion die dirancang khusus, film utama dibentuk banjur dipadamake, banjur digawe panas kanggo inflasi sekunder lan peregangan kanggo entuk produk kasebut.

Spesifikasi produk editing kinerja utama

Film penyusutan panas co-extruded telung lapisan bisa diproduksi kanthi macem-macem spesifikasi miturut aplikasi kasebut. Kekandelan umume antara 12μm nganti 30μm. Kekandelan umume yaiku 12μm, 15μm, 19μm, 25μm, lsp. Spesifikasi jembar gumantung saka volume paket kasebut. Resistensi kadhemen Film kemasan telung lapisan sing diekstraksi panas bisa nyusut nganti -50 ° C, tanpa brittleness, lan cocog kanggo panyimpenan lan transportasi bahan sing dikemas ing lingkungan sing adhem. Kinerja higienis Bahan baku sing digunakake ing film kemasan shrinkable panas lapisan telung lapisan yaiku kabeh bahan non-beracun sing ramah lingkungan, lan proses pangolahan lan panggunaan higienis lan ora beracun, sesuai karo standar nasional FDA lan USDA, lan bisa digunakake kanggo bungkus panganan.

Sunting prospek aplikasi

Film kemasan panas POF sing bisa nyusut duwe macem-macem panggunaan, pasar sing jembar, lan duwe kaluwihan kanggo nglindhungi lingkungan lan non-keracunan. Mula, wis entuk perhatian akeh saka negara maju ing jagad iki lan kanthi dhasar ngganti film kemasan panas shrinkable PVC minangka produk utama bahan kemasan sing nyusut panas. Produksi seri produk ing negara iki diwiwiti ing pertengahan taun 1990an. Saiki, ana luwih saka sepuluh lini produksi ing China, kabeh kalebu peralatan impor, kanthi kapasitas produksi udakara 20.000 ton. Amarga ana sawetara kesenjangan ing antarane teknologi kemasan negara saya lan negara-negara maju internasional, aplikasi film rangkep co-extrusion telung lapisan film kemasan sing nyusut panas ing China isih ana ing tahap pambuka, lan ruang lingkup aplikasi isih sempit, diwatesi mung kanggo omben-omben, produk audio visual, panganan penak lan sawetara produk kimia saben dinane Ing sawetara wilayah, panjaluk taunan udakara 2 nganti 50.000 nganti 30.000 ton. 

Fitur film nyusut panas

Bahan sing digunakake kanggo film sing nyusut panas utamane macem-macem film termoplastik. Wiwitane, film nyusut PVC umume digunakake. Kanthi pangembangan pasar sing terus-terusan, film nyusut PVC mboko sithik mudhun, lan macem-macem film shrink heat-co-extruded PE, PP, PET, PVDC, POF lan film multilayer liyane berkembang kanthi cepet lan dadi arus utama pasar. Film sing bisa nyusut dadi panas digunakake ing penjualan lan transportasi macem-macem produk, lan fungsine utamane kanggo nyetabilake, nutupi lan nglindhungi produk. Film shrink kudu resistensi tusukan sing dhuwur, shrinkage sing apik lan stres shrinkage tartamtu. Sajrone proses nyusut, film kasebut ora bisa ngasilake bolongan. Amarga film nyusut asring digunakake ing njobo, luwih becik nambah agen anti-ultraviolet UV.

Duwe fleksibilitas dhuwur, ora gampang dipecah, resistensi jeblugan sing kuat, resistensi pengaruh sing kuat, resistensi luh sing kuat, kekuatan tarik sing kuat, lan bisa ngganti kemasan kothak. Tingkat nyusut gedhe, lan barang kasebut bisa dibungkus kanthi ketat sawise panas nyusut. Yen tas liwat PE (mbukak ing loro ujung tas) dadi panas, loro ujung bukaan bisa ngangkat barang-barang kasebut, sing bisa bobote 15KG supaya gampang ditangani. Iki nduweni transparansi sing apik lan transmisi cahaya 80%. Bisa nampilake produk lan promosi produk sing ora katon. Sanalika, uga nyuda kesalahan distribusi ing tautan logistik. Bebas kelembapan, anti banyu lan tahan debu, ora mung bisa ngasilake efek kemasan, nanging uga apik lan nglindhungi produk. Non-beracun, tanpa rasa, lan bebas polusi minangka bahan kemasan sing ramah lingkungan.

Ruang lingkup aplikasi film shrinkable PE panas: obat-obatan, omben-omben, banyu mineral, bir, jubin laminasi, palletizing, bahan bangunan, produk logam, produk susu, botol kaca, kertas industri lan peralatan kemasan skala gedhe, artikel, lsp.

Juyin Plastic Packaging Products (Shenzhen) Co., Ltd. minangka pemasok kemasan profesional sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan. Produke kalebu bahan kemasan sing ramah lingkungan, peralatan lan alat kemasan, lan garis kontrol otomatisasi kemasan. Kita duwe tim profesional sing khusus kanggo riset lan pangembangan bahan kemasan lingkungan lan peralatan kemasan. Nduwe departemen perawatan peralatan produk kemasan paling profesional ing China, nyedhiyakake layanan konsultasi 24 jam ing situs.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita