Film Shrink Polyolefin Slip Panas GS

Katrangan singkat:

G Shot Slip Polyolefin Shrink Film nduweni sifat apik kanggo P shrink film standar kita, sauntara nduweni sifat slip panas sing apik. Sing umume digunakake kanggo ngatasi masalah stick sticklem sing disebabake saka suhu kiwa sawise dipanaskan ing permukaan film normal sing panas sajrone proses pambungkus hard set. Ketebalan InGS kasedhiya: 12 micron 、 15 micron 、 19 micro n 、 25 micro n 、 30 micron


Detail Produk

Tag Produk

G Shot Slip Polyolefin Shrink Film nduweni sifat apik kanggo P shrink film standar kita, sauntara nduweni sifat slip panas sing apik. Sing umume digunakake kanggo ngatasi masalah stick sticklem sing disebabake saka suhu kiwa sawise dipanaskan ing permukaan film normal sing panas sajrone proses pambungkus hard set. Ketebalan InGS kasedhiya: 12 micron, 15 micron, 19 micro n, 25 micro n, 30 micron.

G Shot Slip Film Polyolefin Shrink
Barang Unit Metode Tes Properties fisik
Kandel mikron ASTM-D 374 Jam 12 Jam 15 Jam 19 25 dina
Kapadhetan g / cm3 ASTM-D 1505 0,92 0,92 0,92 0,92
Gratis Shrinkage MD %
120C
  60 60 60 60
TD ASTM-D 2732
-83
60 60 60 60
Elongasi MD % ASTM-D 882
-02
110 110 105 100
TD 110 105 100 100
Kekuwatan Tensile MD N / mm2 ASTM-D 882
-02
115 115 110 100
TD 110 105 100 95
Resistensi luh MD N ASTM-D 1938
-03
3.5 4.0 4.5 6.7
TD 3.8 4.0 4.6 7.9
Kekuwatan Segel N / 15mm Q BT 23-58 10 11 13 15
Dinamis   ASTM-D 1894 0,23 0,19 0,18 0,19
Statis   0,24 0,20 0,19 0,20
Statis (Slip Panas)
@ 60
  -01 0,27 0,24 0,23 0,23
Diameter Batin Inci   3 3 3 3
Pangandikan: MD (Arah mesin) , TD (Arah ayat ayat)
Pangembangan Saiki
product7-1
product7-2

Film shrink (POF) minangka sejenis bahan kemasan shrink sing ramah lingkungan kanggo multi-lapisan. Film shrink nggunakake teknologi pangolahan gelembung dobel, kanthi polietilen kepadatan rendah linear (LLDPE) minangka bahan lapisan tengah, lan polipropilena kopolimer ternary minangka lapisan njero lan njaba. Bahan kasebut digawe dening ekstrusi co-extrusion. POF nduwe ciri khas transparansi sing dhuwur, tingkat penyusutan sing dhuwur, lan kinerja segel panas sing apik. Uga duwe kaluwihan lan kaluwihan film poliethelin lan film polipropilena, mula kinerja produke adoh ngluwihi polipropilena.

Film vinil lan film polietilen wis akeh dipromosekake lan ditrapake ing pasar internasional. Keuntungan film POF yaiku: nyusut dhuwur, gloss dhuwur, transparansi dhuwur, kinerja dekoratif produk, fleksibilitas sing apik, suhu kurang sithik, ora gampang umur, kapadhetan produk sing kurang, lan kanthi efektif bisa nyuda biaya bungkus;

Kinerja sealing panas sing luar biasa, kekuatan panyegelan dhuwur, resistensi luh sing apik, resistensi tusukan, macem-macem aplikasi, cocog kanggo peralatan kemasan kecepatan tinggi semi-otomatis, otomatis lan kemasan manual; produk kasebut cocog karo standar FDA, ora beracun, ramah lingkungan, lan bisa digunakake kanggo produksi Kemasan panganan saka macem-macem produk kayata obat-obatan. POF umume digunakake ing kemasan tèh susu, mi instan, mie garing, buku, karya seni, kabutuhan saben dinane, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita