Pabrik Pasokan Transparan Polyolefin POF Film Pembungkus Panas

Katrangan singkat:

1. Deskripsi ProdukKeuntungan Produk:
1. Ketebalan rata-rata, tingkat nyusut tekan 65%, ditrapake ing packaing produk sing ora teratur
2. Efisiensi fraksi stabil, luwih gampang kanggo proses paket kanthi kecepatan tinggi
3. Rata-rata proporsi lapisan film, sealing sampurna
4. Kekuatan tarik gedhe, aplikasi APLIKASI mesin kemasan otomatis kanthi manual, semi-otomatis & kacepetan dhuwur: -Makanan, Minuman, artikel kemasan obat-obatan, produk perawatan kesehatan ing njaba utawa kemasan gabungan-plastik & alat-alat-alat tulis, kemasan dolanan & buku


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

1. Kandel rata-rata, tingkat nyusut tekan 65%, ditrapake ing packaing produk sing ora teratur.

2. Koefisien fraksi sing stabil, luwih cocog kanggo proses paket kanthi kecepatan tinggi.

3. Rata-rata proporsi nggawe lapisan film, sealing sampurna.

4. Kekuwatan tarik gedhe, aplikasi APLIKASI mesin kemasan otomatis kanthi manual, semi-otomatis & kacepetan dhuwur: -Makanan, Minuman, artikel kemasan-Obat-obatan, produk perawatan kesehatan ing njaba utawa kemasan gabungan-plastik & alat-alat-alat tulis, kemasan dolanan & buku .

Factory Supply Transparent Polyolefin POF Heat Shrink Wrap Film-01

APLIKASI

• Kemasan panganan, Minuman, artikel rumah tangga

• Obat, produk perawatan kesehatan ing njaba utawa kemasan gabungan

• Paket plastik & hardware

• Kemasan alat tulis, dolanan & buku

Kekandelan (mic / gauge)

12/50

15/60

19/75

25/100

30/12

Jembar (mm)

200-2200

200-2200

200-2200

200-2200

200-2200

Panjang (Tatu Tunggal)

3340m

2667m

2133m

1600m

1280m

Dawa (Lipat Pusat)

1667m

1332m

1067m

800m

640m

Dawa (Tubular)

1667m

1332m

1067m

800m

640m

Data Teknis

Barang

Unit

Metode Tes

Vaule Perwakilan

Kapadhetan

g / cm2

-

0,92

Kandel

μ

ASTM-D374

20 26   

Kekuwatan sing kuat

N / mm2

ASTM-D882

MD / TD MD / TD

105/100 100/95

Elongation nalika istirahat

%

ASTM-D882

MD / TD MD / TD

80/80 90/95

Panas nyusut

%

130°C.5s

MD / TD MD / TD

65/65 65/65

Rintangan luh

g

ASTM-D1938

MD / TD MD / TD

18/22 28/26

Kekuwatan segel

N / mm2

QB-T2358

41 41

Gloss 45 derajat

%

ASTM-D2457

87 85

Kabut

%

ASTM-D1003

1.3 1.9

μk

-

ASTM-D1894

0,3

Prospek Aplikasi

Film kemasan panas POF sing bisa nyusut duwe macem-macem panggunaan, pasar sing jembar, lan duwe kaluwihan kanggo nglindhungi lingkungan lan non-keracunan. Mula, iki wis diregani akeh dening negara maju ing jagad iki lan kanthi dhasar ngganti film kemasan panas shrinkable PVC minangka produk utama bahan pembungkus sing nyusut panas. Produksi seri produk ing negara iki diwiwiti ing pertengahan taun 1990an. Ana luwih saka sepuluh lini produksi ing China, kabeh kalebu peralatan impor, kanthi kapasitas produksi udakara 20.000 ton. Amarga ana sawetara kesenjangan ing antarane teknologi kemasan negara saya lan negara-negara maju internasional, aplikasi film rangkep co-extrusion telung lapisan film kemasan sing nyusut panas ing China isih ana ing tahap pambuka, lan ruang lingkup aplikasi isih sempit, diwatesi mung kanggo omben-omben, produk audio visual, panganan penak lan sawetara produk kimia saben dinane Ing sawetara wilayah, panjaluk taunan udakara 2 nganti 50.000 nganti 30.000 ton.

Film penyusutan panas PVC uga duwe pasar kemasan sing nyusut banget, kanthi potensial pangembangan sing gedhe. Kanthi aksesoris negara saya menyang WTO lan integrasi pasar internasional, tambah akeh persyaratan kemasan kanggo komoditas ekspor sing akeh, lan pangembangan supermarket domestik kanthi cepet, aplikasi film kemasan telung lapisan co-extruded heat shrinkable bakal nambah kanthi cepet. Kira-kira bisa ngerteni manawa telung lapisan Prospek pasar film shrinkable panas seri ekstrusi bisa jembar banget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita