Babagan Kita

Profil Perusahaan

GS PACK, kantor pusat ing Hongkong, didegaké ing taun 1993, dununge ana ing sakiwae Liburan Shiyan Lake sing apik. Resor ing Distrik Anyar GuangMing, Shenzhen, China. 20 menit lelungan menyang Bandara Internasional Shenzhen. Kita minangka salah sawijining produsen profesional paling gedhe sing ngasilake film polyolefin shrink ing China. Lan produsen paling gedhe pertama ing China kidul sing duwe pengalaman luwih saka 19 taun kanggo nggawe bahan kemasan shrink.

 

Saiki, kita duwe GS Standard, GSS LT, G Shot Slip, GS Super 11 & 10micornP film shrink. Kanthi kuwat sinau, lan tim pangembangan sing fokus terus ngembangake macem-macem bahan kemasan polyolefin 5-Layer Co. Kualitas meja lan kinerja dhuwur ing film. Nggawe kompatibel karo mesin pengepakan Manual, Semi-otomatis lan Otomatis.

 

Pabrik kita nutupi 20.000 meter persegi kanthi 7 lini produksi film POF5layerCo-Extruded Shrink otomatis. Sumber daya sing sugih lan modal sing kuat, output taunan is12000 ton (Jembar Maksimum: 3500mm) lan mula saiki kita dadi pabrikan Profesional kanggo ngasilake Co-layer 5 sing ramah lingkungan (P OF). Filem Penyusutan Polyolefin ing Tiongkok Kidul.

4

Saliyane pangguna pungkasan, kita milih akeh penjual lan agen penjualan kanggo nggedhekake pasar ing China lan jaban rangkah. Produk sing diekspor menyang luwih saka 70 negara ing saindenging jagad lan uga kabeh wilayah ing China, kita entuk reputasi sing apik & apik saka para pelanggan sing apik sajrone koordinasi bisnis jangka panjang & stabil ing pasar luar negeri lan domestik.

Kualitas tinggi, rega kompetitif lan layanan paling apik nggawe pimpinan usa ing industri film nyusut.

Filsafat Layanan

Ngurmati lan ngerti pelanggan, terus nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih gedhe saka sing diarepake pelanggan, lan dadi mitra kekal para pelanggan. Iki minangka konsep layanan sing mesthi dikatutake lan diprayogakake.

Ing saben langkah, sing pertama dipikirake yaiku sawise perusahaan ganti saka pasar penjual menyang pasar pembeli, konsep konsumsi konsumen wis diganti. Ngadhepi macem-macem barang (utawa layanan), konsumen luwih seneng nampa barang (utawa layanan) sing bermutu. Kualitas ing kene ora mung nuduhake kualitas intrinsik produk, nanging uga kalebu seri faktor kayata kualitas kemasan lan kualitas layanan. Mula, kabutuhan konsumen kudu wareg kanthi maksimal lan maksimal.

◇ Kudu ngadeg ing posisi pelanggan (utawa konsumen) tinimbang ngadeg ing posisi perusahaan kanggo riset, ngrancang lan ngapikake layanan.

◇ Nambah sistem layanan, nguatake layanan pra-sales, in-sales, lan sawise-sales, lan langsung nulungi para pelanggan ngrampungake macem-macem masalah babagan panggunaan barang, supaya para pelanggan rumangsa penak banget.

◇ Gawe penting banget kanggo pendapat pelanggan, supaya pelanggan melu nggawe keputusan, lan nganggep pendapat pelanggan minangka bagean penting kanggo pelanggan sing marem.

◇ Apa wae sing bisa ditindakake kanggo njaga pelanggan sing wis ana.

◇ Nggawe kabeh mekanisme sentris-pelanggan. Pembentukan macem-macem institusi, reformasi proses layanan, lan liya-liyane, kudu fokus karo kabutuhan pelanggan lan nggawe mekanisme tanggap cepet marang pendapat pelanggan.

Pelanggan mesthi bener.

Kaping pisanan, pelanggan minangka pembeli produk, dudu sing nggawe gangguan.

Kapindho, pelanggan ngerti kabutuhane lan hobi, yaiku sabenere informasi sing kudu dikumpulake perusahaan.

Sing nomer telu, amarga pelanggan duwe "konsistensi alami", udur karo pelanggan sing padha yaiku padu karo kabeh pelanggan.

Telung elemen kepuasan pelanggan

Kepuasan komoditas: nuduhake kepuasan pelanggan kanthi kualitas produk.

Kepuasan layanan: nuduhake sikap positif saka pelanggan babagan pra-penjualan, penjualan lan layanan purna jual barang sing dituku. Ora preduli sepira sampurna produke lan regane regane cukup, yen katon ing pasar, kudu gumantung karo layanan. "Layanan purna jual nggawe pelanggan permanen."

Kepuasan citra perusahaan: nuduhake evaluasi positif masarakat babagan kekuwatan lan kesan umum perusahaan.

Konsep 5S

"5S" nuduhake singkatan saka akronim basa Inggris saka limang tembung "SMILE, SPEED, SINCERITY, SMART, and Study".

Konsep "5S" minangka inovasi budaya layanan sing diwakili, sing ora mung nduweni ciri khas jaman manusiawi, nanging uga duwe operasional sing cukup.

Esem: nuduhake eseman sing moderat. Pandhuan belanja kudu ngati-ati karo para pelanggan sadurunge bisa menehi eseman sing nyata. Senyum bisa ngucapake rasa syukur lan toleransi ing ati, lan eseman bisa nyenengake, sehat, lan nimbang.

Kacepetan: nuduhake "tumindak cepet", nduweni teges loro: siji yaiku kacepetan fisik, yaiku nyoba nyambut gawe kanthi cepet, lan aja nganti pelanggan ngenteni suwe; sing nomer loro yaiku kacepetan presentasi, tumindak sing tulus lan perhatian saka pandhuan blanja. Ati bakal nuwuhake kepuasan pelanggan, saengga dheweke ora rumangsa yen ngenteni suwe banget, lan nyebut semangat kanthi tumindak cepet. Ora ngidini pelanggan ngenteni minangka langkah penting kanggo kualitas layanan.

Ikhlas: Yen pandhuan blanja duwe tulus ngladeni para pelanggan kanthi tulus, para pelanggan mesthi bakal ngurmati. Nggarap sikap tulus lan ora lamis minangka mentalitas dhasar sing penting kanggo pandhuan blanja lan prinsip dhasar kanggo urusan karo wong liya.

Ketangkasan: Rujuk "cerdas, rapi lan rapi." Nampa pelanggan kanthi rapi lan rapi, ngemot produk kanthi ketrampilan, prigel, lan keanggunan, lan entuk kapercayan pelanggan kanthi sikap kerja sing fleksibel lan pinter.

Riset: Tansah sinau lan nguasai ilmu produk, riset psikologi pelanggan lan ketrampilan resepsi lan ngrampungake. Yen sampeyan ngupayakake sinau psikologi blanja, ketrampilan layanan sales, lan sinau luwih lengkap babagan keahlian produk, sampeyan ora mung bakal nambah resepsi pelanggan, nanging uga bakal duwe asil sing luwih apik.

Mesthi wae, kita bisnis luwih dhisik kanggo golek dhuwit, nanging ora mung golek dhuwit, nanging ora mung golek bathi.

◇ Bathi minangka imbalan kanggo kualitas layanan. Proses golek bathi yaiku supaya pelanggan gelem bali ing pusat kepuasan liwat dedikasi kaya cuaca musim semi, lan menehi dhuwit tanpa keluhan lan rasa matur nuwun.

◇ Aja kesusu kanggo sukses cepet, ganti layanan dadi rampasan, pemerasan lan penipuan.