• Honesty, openness and compatibility, harmonious development, and create a win-win situation;			
Survive by quality, develop by reputation, and benefit by management;			
Full participation, strengthen management, strive for perfection, cast quality...
  • Grateful, positive, focused, diligent, and cooperative;	
Fraternity, harmony, innovation, communication, and win-win;	
Forge ahead, win, fight, communicate, break through, achieve
  • Quality awareness is in my heart, product quality is in my hands;
Careful, meticulous, and attentive, so that customers can rest assured of us;
Create with heart, use with confidence, and live happily

Desain - Distribusi - Teknologi

Paket Silver Gedhe (ShenZhen) Co., Ltd.

company img

Babagan kita

Paket Silver Gedhe (Shenzhen) Co., Ltd. kantor pusat ing Hongkong, didegaké ing taun 1993, dununge ana ing sakiwaté Liburan Shiyan Lake sing apik. Resor ing Distrik Anyar GuangMing, Shenzhen, China. 20 menit lelungan menyang Bandara Internasional Shenzhen. Kita minangka salah sawijining produsen profesional paling gedhe sing ngasilake film polyolefin shrink ing China. Lan produsen paling gedhe pertama ing China kidul sing duwe pengalaman luwih saka 19 taun kanggo nggawe bahan kemasan shrink.

Produk Kita

Layanan kita

Business philosophy

Filsafat bisnis

Kejujuran, keterbukaan lan kompatibilitas, pangembangan harmoni, lan nggawe kahanan win-win; Urip kanthi kualitas, berkembang kanthi reputasi, lan entuk bathi dening manajemen; Partisipasi lengkap, nguatake manajemen, ngupayakake kesempurnaan, kualitas ...

Values

Nilai

Matur nuwun, positif, fokus, sregep, lan kooperatif; Persaudaraan, harmoni, inovasi, komunikasi, lan win-win; Maju, menang, gelut, komunikasi, nembus, entuk

Service philosophy

Filsafat layanan

Kesadharan kualitas ana ing atiku, kualitas produk ana ing tanganku; Ati-ati, tliti, lan tliti, supaya para pelanggan bisa yakin manawa kita; Gawe kanthi ati-ati, gunakake kanthi yakin, lan urip kanthi seneng

Warta Paling Anyar

Bedane film shrink PE / PVC / POF

1. Definisi sing beda-beda: Film PE minangka bahan sing angel banget, lan ora gampang diremuk karo crusher plastik biasa. Amarga film PE alus lan angel, mula ora gampang dipotong, apamaneh suhu alat sing dhuwur banget kanthi kacepetan dhuwur, sing bakal nggawe LDPE leleh lan ...
liyane >>

Kurangi klasifikasi film

Film shrink digunakake kanggo proses penjualan lan transportasi macem-macem produk. Fungsi utamane yaiku stabil, nutupi lan nglindhungi produk. Film shrink kudu resistensi tusukan sing dhuwur, shrinkage sing apik lan stres shrinkage tartamtu. Sajrone proses nyusut, film ora bisa ...
liyane >>

Aja takon apa sing nyilikake POF ...

Film POF sing bisa nyusut panas nggunakake panggunaan kontainer novel kanthi macem-macem wujud. Film sing ora beracun, tanpa ambu, tahan pelumas, lan panganan sing higienis iki ngidini para desainer nggunakake warna sing apik kanggo nggayuh desain label 360 °. Menehi kreatifitas lan imajinasi kanthi lengkap, saengga ...
liyane >>

Apa ana bedane antara POF lan dheweke ...

Apa ana bedane antara POF lan film sing nyusut panas? POF tegese film sing nyusut panas. Jeneng lengkap POF diarani film multi-layer co-extruded polyolefin heat shrinkable film. Iki nggunakake poliethelin kerapatan rendah linear minangka lapisan tengah (LLDPE) lan ko-polipropilena (PP) minangka bagian njero ...
liyane >>